Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Απόπειρα κατάληψης της ΑΣΟΕΕ από τα ΜΑΤ

Δελτίο Τύπου της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας
Οι εμπρηστικές προκλήσεις του κ. Χρυσοχοΐδη θα πέσουν στο κενό
Η πολιτική απόφαση του Υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη» για κατάληψη της ΑΣΟΕΕ από τα ΜΑΤ (με το πρόσχημα της… γρίπης), η ρίψη χημικών και ο ανελέητος ξυλοδαρμός των φοιτητών που θέλησαν να μπουν στο Πανεπιστήμιό τους, αποκαλύπτει το επικίνδυνο σχέδιο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μπροστά στην πρώτη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Είναι το ίδιο σχέδιο που την πρώτη μόλις βδομάδα της νέας κυβέρνησης έκανε τα Εξάρχεια κέντρο αστυνομικής αυθαιρεσίας και κατοχής. Το ίδιο σχέδιο που οδηγούσε στη ΓΑΔΑ ένα ολόκληρο μπλοκ με εκατοντάδες διαδηλωτές, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μπροστά στις διαδηλώσεις της 6ης και 7ης Δεκέμβρη, έχει αποφασίσει να «τελειώνει» με τις εκδηλώσεις μνήμης και διεκδίκησης της νεολαίας. Επιχειρεί να το πετύχει με ένα ενιαίο και συντονισμένο σχέδιο κλιμάκωσης της έντασης, της καταστολής, του φόβου, εκτρέποντας τη νεολαία από τη μαζική διεκδίκηση και τους μαζικούς αγώνες.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ολόκληρο το σύστημα εξουσίας θέλουν τη νεολαία στη γωνία, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη. Όμως το σχέδιο τρομοκράτησης δεν θα περάσει.

Όλοι μαζικά και αγωνιστικά
στις διαδηλώσεις της 6ης και 7ης Δεκέμβρη!
Αθήνα 4/12/2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε υπερβολικοί παιδιά! Δεν είναι απόπειρα κατάληψης της ΑΣΟΕΕ από τα ΜΑΤ. Άλλωστε είναι κατά των καταλήψεων. Το ιο των χοίρων εμποδίζουν να μπει! Οι χοίροι!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.