Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Κωνσταντίνα δεν είσαι μόνη σου!

Για τη δολοφονική επίθεση στη συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα γράψαμε και προχθές.
Επανερχόμαστε για να προσθέσουμε μετά από ενημέρωση από το indy.gr τα στοιχεία του λογαριασμού οικονομικής ενίσχυσης που έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα Πειραιώς

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Η απαραίτητη προσφορά μας για την οικονομική της στήριξη, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης.

Και φυσικά δεν μένουμε στην οικονομική ενίσχυση. Η απάντηση πρέπει και θα δοθεί στους δρόμους, στους εργασιακούς χώρους και τα σωματεία.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να περάσει απαρατήρητο μέσα στην εορταστική-καταναλωτική ανάπαυλα που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ.
Πολύ σοβαρό για να αφεθεί στα χέρια της ηγεσίας της ΓΣΕΕ που θα μείνει στην έκφραση του «αποτροπιασμού» της για το γεγονός, όπως έκανε λίγες μέρες πριν για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου.
Πολύ σοβαρό και θα αποκτήσει την έκταση που του αρμόζει μόνο αν το πάρουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι της βάσης και ο κόσμος.
Διαδίδουμε το μήνυμα και συμμετέχουμε σε κάθε κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και δράσης. Βροντοφωνάζουμε όπου μπορούμε ότι η εργοδοτική τρομοκρατία δε θα περάσει!
Όπως είπε σήμερα συνδικαλίστρια φίλη της Κωσταντίνας στον Ευαγγελισμό "αυτοί θέλουν να σκύψουμε το κεφάλι. Να τους δείξουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί από τους εργολάβους."

Διαβάστε στο indy.gr μια περιγραφή των όσων είπε σήμερα στον Ευαγγελισμό συνδικαλίστρια φίλη της Κωσταντίνας για τις συνθήκες δουλειάς στον κλάδο και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς. Δείτε την τοποθέτηση της Ένωσης Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: