Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Γονείς δίπλα στα παιδιά τους

Aνακοίνωση της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόμων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων.

"Τα παιδιά μας βαρέθηκαν την κοροϊδία, έφτασαν σ’ αυτή την ιστορική στιγμή να εξεγερθούν. Η εξέγερση αυτής της χαρισματικής γενιάς που θα έχει τις περισσότερες γνώσεις, τα περισσότερα χωρίς αντίκρισμα πτυχία, δεν έχει ίχνος αναρχίας και χάους, έχει ενεργούς μικρούς πολίτες, έντιμους και σκεπτόμενους που μας κάνουν περήφανους.
Εμείς υπερασπιζόμαστε τις επιλογές των παιδιών μας γιατί όλοι θυμόμαστε ότι έμεινε ατιμώρητος ο δράστης-αστυνομικός ενός άλλου παιδιού 15 χρονών, πριν από 23 χρόνια, του Μιχάλη Καλτεζά, όλοι θυμόμαστε τη «ζαρντινιέρα», τα «πράσινα παπούτσια» και τόσες άλλες εκδηλώσεις ανανδρίας και δειλίας από μερίδα αστυνομικών που βασίζουν το θάρρος τους στο όπλο τους, αφού δεν έχουν τίποτε άλλο να επιδείξουν"
"Κάθε γενιά έχει δικαίωμα στη ζωή και στο όνειρο, στα παιδιά μας των 15 χρονών κάποιοι έχουν ήδη στερήσει τη δουλειά και το όνειρο και φτάνουν οι αστυνομικοί που εμείς πληρώνουμε, να τους στερούν και τη ζωή.
Κανένας γονιός δεν πρόκειται να αφήσει να γίνει αυτό!
Όλοι είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, να τα στηρίξουμε, να τα προστατεύσουμε από την «υπερπροστασία» της αστυνομίας που δολοφονεί και της κυβέρνησης που καταστρέφει την ελπίδα της νέας γενιάς.
Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε τα παιδιά μας να μας οδηγήσουν, ίσως αυτά μπορούν επιτέλους να μας βγάλουν σ’ ένα ξέφωτο!", προσθέτει η Ενωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: