Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Η αστυνομία άργησε να βάλει κουκούλες ... αλλά τελικά τα κατάφερε!

Και δεν το λέω εγώ λόγω της συσσωρευμένης Οργής μου..
Το λέει αστυνομικός σε εφημερίδα του Ηρακλείου:

«...Το απόγευμα προ της συγκέντρωσης της περασμένης Τρίτης σε περισσότερους από 20 αστυνομικούς, αλλά και αρκετούς ειδικούς φρουρούς που είχαν υπηρεσία, τους ζητήθηκε να φορέσουν πολιτικά ρούχα, τέτοια ώστε να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος των διαδηλωτών και να περιμένουν εντολές για το πώς θα δράσουν....».
«... οι διαταγές που τους δόθηκαν ξεκινώντας για το κέντρο του Ηρακλείου ήταν να μην έχουν όπλο μαζί τους, καθώς υπήρχε κίνδυνος εάν τους καταλάβουν να τους το πάρουν και να το χρησιμοποιήσουν. Επίσης τους ζητήθηκε να μην έχουν κάποιο έγγραφο που να δείχνει την επαγγελματική τους ταυτότητα....»
«Οι συλλήψεις έγιναν όπως ακριβώς τις έδειξαν οι τηλεοράσεις...»

Οι τηλεοράσεις έδειξαν το παρακάτω βίντεο:


Δεν μπόρεσα να βρω το βίντεο με καλύτερο ήχο, αλλά σε τοπικές ειδήσεις που πέχτηκε ο νεαρός που συνέλλαβαν φωνάζει συνέχεια πως το μόνο που έκανε ήταν να στέκεται και να κοιτάει...

ΥΓ: Τι να σχολιάσω τώρα, πως εγώ αν μου την πέφτανε, με βαράγανε και με τραβάγανε 5 τύποι με κουκούλες με τρύπες στα μάτια και στο στόμα ... χωρίς ταυτόητες ... που σε καμμιά περίπτωση δεν μοιάζανε με «όργανα του κράτους» θα φώναζα στους περαστικούς να ειδοποιήσουν την αστυνομία; (Που λέει ο λόγος...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: