Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Τραυματισμός μαθητή εχθές στο Περιστέρι!

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Περιστερίου καταγγέλλει το γεγονός του τραυματισμού μαθητή χτες το βράδυ στο Περιστέρι από άγνωστο τύπο όπλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια παρέα 9 μαθητών βρισκόταν στον πεζόδρομο, στο κέντρο του Περιστερίου, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας υπόκωφος θόρυβος και ο μαθητής έπεσε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση.

Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το βλήμα που έπληξε τον μαθητή προερχόταν από πυροβόλο όπλο, ενώ αργότερα μίλησαν για αεροβόλο όπλο. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι λίγα λεπτά μετά τον πρώτο πυροβολισμό, κι ενώ ο τραυματισμένος μαθητής είχε μεταφερθεί στο εσωτερικό καταστήματος, ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός.

Καταρχήν, ο ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου εύχεται στο μαθητή ταχεία και πλήρη ανάρρωση και απευθύνει στην οικογένειά του την αμέριστη συμπαράστασή του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η σκέψη όλων των Περιστεριωτών βρίσκεται στο πλάι τους.

Δεύτερον, ανεξάρτητα από τη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τις λεπτομέρειες και από το ποιος πάτησε τη σκανδάλη, είναι σαφές ότι η ευθύνη βρίσκεται στην πλευρά της κυβέρνησης και των εκφραστών των σε διατεταγμένη υπηρεσία «αγανακτισμένων πολιτών», που όλες αυτές τις ημέρες χύνουν το μίσος τους εναντίον της νεολαίας. Η ευθύνη βρίσκεται σε αυτούς που επιχειρούν να συμψηφίσουν τη δολοφονία του Αλέξη με τις καταστροφές και καλούν σε «επιβολή του νόμου και της τάξης». Αλλά η προσπάθεια τρομοκράτησης της νεολαίας και του λαού μας δεν θα περάσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο και την καλλιέργεια αντινεολαιίστικου ρατσισμού. Υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι ο ξεσηκωμός της νεολαίας είναι δίκαιος, ότι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά όλοι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αλέξη, ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα το όργιο καταστολής ενάντια στους νέους.

Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο αυτή η κυβέρνηση είναι μία: ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ!

2 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

Εν τελει πυροβόλο..

Νοσφεράτος είπε...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=27423924