Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

Όργιο νοθείας και τραμπουκισμών εχθές στη Νομική



Όργιο νοθείας και τραμπουκισμών από τα ΕΑΑΚ

Τα Αριστερά Σχήματα Φοιτητών – Σπουδαστών καταγγέλλουν το όργιο νοθείας και τραμπουκισμών, εναντίον της Αριστερής Ενότητας και μελών της στη Νομική Αθήνας, από μέλη των ΕΑΑΚ. Από κοινού με την κυβερνητική ΔΑΠ έσκιζαν και πέταγαν ψηφοδέλτια, έβριζαν, χτυπούσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μέλη της Αριστερής Ενότητας.

Συνεχίζουν και κλιμακώνουν την επίθεση που έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες εναντίον της Αριστερής Ενότητας. Από τις ανακοινώσεις ότι «τα παίρνουμε από το ΠΑΣΟΚ», προχώρησαν (μαζί με ΠΚΣ-ΔΑΠ-ΠΑΣΠ) στη φασιστική απαγόρευση να γράφονται στα ψηφοδέλτια το όνομα της αριστερής ενότητας και των σχημάτων που την συγκροτούν ανά σχολή, πρωτοστάτησαν στην ακύρωση ψηφοδελτίων της Αριστερής Ενότητας και το αποκορύφωμα ήταν οι τραμπουκισμοί τους στη Νομική κατά τη χθεσινή καταμέτρηση.

Η «αντικαπιταλιστική αριστερά», όπως αυτοαποκαλούνται, φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει τις χειρότερες παραδόσεις από τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές τις πάλαι ποτέ κραταιάς ΚΝΕ προηγούμενων δεκαετιών. Ακόμα και σήμερα όμως μοιάζουν υπερβολικά.

Λυπούμαστε που, για άλλη μια φορά, δυνάμεις της αριστεράς δανείζονται πρακτικές της δεξιάς ενάντια στην υπόλοιπη αριστερά. Χαιρόμαστε όμως γιατί απ’ ό,τι φαίνεται η Αριστερή Ενότητα ενοχλεί. Ενοχλεί τις παρατάξεις του δικομματισμού, ενοχλεί όμως και την αριστερά εκείνη που δεν θέλει να μαθαίνει τίποτα από το κίνημα και τα διδάγματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: