Δευτέρα 2 Απριλίου 2007

Με ενθουσιασμό και τόλμη προς το Δεύτερο συνέδριο της ΚΟΕ


Στις 31/3 – 1/4 συνεδρίασε το Καθοδηγητικό Όργανο της ΚΟΕ και εξέτασε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πραγματοποίηση του 2ου Συνεδρίου της οργάνωσης.

Το 2ο Συνέδριο θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα με κεντρικό σύνθημα «Mε τη Διεθνή Kοινότητα των Λαών, για την ενότητα στη δράση της Aριστεράς, στο δρόμο της κομμουνιστικής Aριστεράς».

Κατά τη συνεδρίαση του ΚΟ εγκρίθηκαν οι θέσεις –κατά πλειοψηφία- που αφορούν: α) τον πολιτικό και οργανωτικό απολογισμό της ΚΟΕ β) τις εκτιμήσεις για τις διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις και γ) τις κατευθύνσεις της ΚΟΕ. Σε λίγες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το βασικό μέρος των εισηγήσεων αυτών.

Η προσυνεδριακή διαδικασία θα ξεκινήσει στα τέλη Απρίλη και στα πλαίσιά της θα πραγματοποιηθούν δεκάδες συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις – εκτιμήσεις- κατευθύνσεις της ΚΟΕ. Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαδικασιών και των εκδηλώσεων θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 25 Απρίλη.

Το ΚΟ καλεί όλα τα μέλη και στελέχη της ΚΟΕ, όλους τους φίλους και τους αγωνιστές της Αριστεράς να συμβάλλουν με την ενεργό συμμετοχή τους στην επιτυχία του 2ου Συνεδρίου, ώστε αυτό να αποτελέσει ένα σοβαρό βήμα στην προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα στην Αριστερά και να οικοδομηθεί το πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο για την ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού.

2/4/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: