Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Το χαμόγελο σας είναι στα χείλη μας, ο αγώνας συνεχίζεται

Συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα στις 6μμ και πορεία στην Τουρική Πρεσβεία

Τριάντα νεκροί, εκατό τραυματίες. Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της χτεσινής τρομοκρατικής επίθεσης των φασιστών του «ισλαμικού κράτους» στην Ούρφα της Τουρκίας ενάντια σε συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Σοσιαλιστικής Νεολαίας (SGDF), η οποία συμμετέχει στο Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών (HDP). Εκεί είχαν συγκεντρωθεί περίπου 300 νεολαίοι μέλη της SGDF και ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για το Κομπάνι προκειμένου να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμησή του. 
 Η σφαγή από τους φασίστες του «ισλαμικού κράτους» φέρνει και τη σφραγίδα του καθεστώτος Ερντογάν, που εξακολουθεί να τους παρέχει υλική ενίσχυση για να χτυπούν τους λαούς και τα κινήματα της περιοχής. Ταυτόχρονα, αποτελεί όνειδος την Ευρωπαϊκή Ένωση και γενικότερα τη Δύση, που συνεχίζει να βοηθά το καθεστώς της Άγκυρας και να καταδιώκει ως τρομοκράτες τους Τούρκους και Κούρδους επαναστάτες και όσους τους συμπαραστέκονται.

Σήμερα Τρίτη στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία στην τουρκική πρεσβεία. Θα είμαστε εκεί για να πούμε στους δολοφονημένους συντρόφους μας:

Το χαμόγελο σας είναι στα χείλη μας, ο αγώνας συνεχίζεται.
Gülümsemeniz dudağımızda, savaşmaya devam ediyoruz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: