Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Να βοηθήσουμε την Επιτροπή για τη Διάσωση του Ελαιώνα

Η Επιτροπή Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα δίνει μεγάλο αγώνα για τη δημιουργία μητροπολητικού πάρκου στην περιοχή. Αγώνα που δεν τελείωσε με την προσφυγή στο ΣτΕ.
Είναι όμως και δαπανηρός. Παρά τo γεγονός ότι ο Κόκκαλης και ο Λάτσης έχουν ανοίξει τους κρουνούς των εκατομμυρίων, μέχρι στιγμής τα έξοδα υπερβαίνουν τις 15.000 ευρώ.

Επειδή η αλληλεγγύη μας είναι η δύναμή μας, η Επιτροπή απευθύνεται σε όλους και όλες να συνεισφέρουν οικονομικά καταθέτοντας τη συμβολή τους στον παρακάτω λογαρισμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, 155/350849-80 (Μπολώτα Μυρτώ, Κώστας Φωτεινάκης).

Διαβάστε στο blog της Επιτροπής για τη Διάσωση του Ελαιώνα:

Όχι στο Mall του Βωβού - Ανοιχτό το θέμα του γηπέδου (Άρθρο από την εφημερίδα Αυγή):
"Κόβεται το εμπορικό κέντρο Βωβού, αλλά και το πολυλειτουργικό κέντρο του δήμου στον Βοτανικό, σύμφωνα με την εισήγηση του συμβούλου Επικρατείας Σ. Μαρκάτη προς την ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, όπου την Παρασκευή εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης των 130 πολιτών κατά της οικοδομικής άδειας και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι κατασκευής και λειτουργίας του εμπορικού κέντρου." Συνέχεια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ όλοι μαζί να τους βοηθήσουμε να σώσουν τον Ελαιώνα και τους κατοίκους του από οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξης. Όχι μόνο αυτό, να τους βοηθήσουμε να εκφράσουν τη μονομανή ιδεολογική τους εμπάθεια απέναντι σε αυτό που αντιπροσωπεύουν τέτοια έργα και οποτε/οπουδήποτε ξαναπαρουσιαστεί (αν βέβαια) η ευκαιρία! Να ενισχύσουμε με τον οβολό μας τον ακραίο αρνητισμό τους απέναντι σε οτιδήποτε δε συνάδει με τον εν κρανίω αισθητικό, πολιτικό και κοινωνικό τους επίπεδο. ΝΑΙ!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ είπε...

Είπα κι εγώ. Έγραψα για τον Ελαιώνα και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας υπάλληλος του Κακλαμάνη να μου απαντήσει!