Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ούτε μια σφαίρα από το Ελληνικό έδαφος!

Ενώ συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα το μακελειό στη μαρτυρική Γάζα, η «διεθνής κοινότητα» σφυρίζει αδιάφορα και εξισώνει θύτες και θύματα. Οι ισραηλινοί νεοναζί καίνε και σφάζουν, με την άμεση ενίσχυση των ΗΠΑ, αλλά και με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ρωσίας και των λοιπών ισχυρών του κόσμου. Ενώ το φιλοαμερικάνικο καθεστώς της Αιγύπτου, αντί να ανοίξει τα σύνορα και να δώσει μικρή έστω ανάσα στη Γάζα, κάνει πλάτες στο Ισραήλ.

Και τι κάνουν οι Καραμανλής, Μπακογιάννη και λοιποί ψεύτες και υποκριτές της κυβέρνησης της ΝΔ; Αερολογούν με γενικόλογες εκκλήσεις που δεν θίγουν διόλου τους εγκληματίες ΗΠΑ και Ισραήλ, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της πατρίδας μας για να περνούν τα δολοφονικά πολεμικά φορτία που σκορπούν το θάνατο στα παιδιά της Παλαιστίνης. Ταυτόχρονα ο Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί, σαν να μην τρέχει τίποτα, να... συμπροεδρεύει στη «Σοσιαλιστική Διεθνή» με τον υπουργό «Άμυνας» του Ισραήλ, τον Εχούντ Μπάρακ! Κατά τα άλλα, του περισσεύουν για μια ακόμη φορά τα κροκοδείλια δάκρυα...
Αποδείχτηκε περίτρανα πως ο ισχυρισμός της κυβέρνησης Καραμανλή, ότι «δεν υπάρχει θέμα ανεφοδιασμού του Ισραήλ από ελληνικά λιμάνια», ήταν ένα ακόμη συνειδητό ψέμα από αυτά που ξεστομίζουν καθημερινά οι υπουργοί και οι εκπρόσωποί της. Αποδείχτηκε τόσο από τα έγγραφα και τα συμβόλαια που δημοσιεύθηκαν όσο και από τις δηλώσεις των ίδιων των Αμερικανών φονιάδων περί «αναβολής των αποστολών από τον Αστακό». Αποδείχτηκε από το ίδιο το καράβι, που είχε φτάσει στον Αστακό και ήταν έτοιμο να μεταφορτώσει το φορτίο του θανάτου.
Η υποχώρηση της κυβέρνησης Καραμανλή κάτω από τη γενική κατακραυγή και οι γελοίες δικαιολογίες που ψελλίζει τώρα δείχνουν τη συνενοχή της στο έγκλημα που συντελείται ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης (για μια ακόμη φορά, μετά τις «διευκολύνσεις» που παρείχαν και παρέχουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στους Αμερικάνους φονιάδες για το μακελειό στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ). Ταυτόχρονα, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η μεγάλη σημασία της άμεσης και ενωτικής κινητοποίησης των πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων και φορέων, που εκφράζουν την οργή του ελληνικού λαού μπροστά στην απόπειρα της κυβέρνησης Καραμανλή να μετατρέψει την Ελλάδα σε διαμεσολαβητή ανάμεσα στους διεθνείς τρομοκράτες.

Ο λαός μας δεν θα ανεχθεί να γίνει η Ελλάδα συνένοχη στη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Ανταποκρινόμενοι στη δραματική έκκληση της Παλαιστινιακής Αντίστασης, προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει καμιά άλλη απόπειρα διευκόλυνσης των Αμερικανών και ισραηλινών φονιάδων. Τα λιμάνια μας και τα αεροδρόμιά μας πρέπει να γίνουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ για τους σφαγείς της Παλαιστίνης. Ούτε μια σφαίρα από το ελληνικό έδαφος στους νεοναζί!

Να διακοπεί άμεσα κάθε διπλωματική, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική σχέση της Ελλάδας με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ! Αλληλεγγύη και έμπρακτη στήριξη του ηρωικού Παλαιστινιακού Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: