Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Τουλάχιστον να βγάλουμε κανένα φράγκο...

Από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα":
Συνάντηση επιχειρηματιών του Νομού μας και στελεχών της αμερικανικής βάσης Σούδας, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων. Το θέμα της συνάντησης αφορούσε στην προμήθεια χανιώτικων προϊόντων από τη συγκεκριμένη βάση.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Βαγγέλης Σπανουδάκης, είπε:
"Ένα πάγιο αλλά ταυτόχρονα και πιεστικό αίτημα από τους επιχειρηματίες των Χανίων είναι οι ανάγκες σε τρόφιμα και άλλα είδη που χρειάζεται η αμερικανική βάση να καλύπτονται από τοπικούς επιχειρηματίες. Και παλαιότερα είχαμε προσπαθήσει να επιτύχουμε μία συμφωνία χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Σήμερα πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, και γι’ αυτό πραγματοποιούμε αυτή τη συνάντηση με εκπροσώπους της αμερικανικής βάσης. Με τη λογική ότι δεν μπορούμε να ανατρέψουμε μία κατάσταση, γιατί να μην επιχειρήσουμε να αποκομίσουμε σημαντικά οφέλη από κάποια συνεργασία με σκοπό τη σημαντική ενίσχυση του τοπικού εμπορίου και των Χανιωτών επιχειρηματιών.
Μπορεί να εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας σε πολλά θέματα της αμερικανικής πολιτικής, αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους πολίτες της χώρας αυτής. Είμαστε όμως επιχειρηματίες και προσπαθούμε να στηρίξουμε το συμφέρον των επαγγελματιών του νομού μας."

Ντροπή κύριοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: