Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008

Να βγει εκτός νόμου η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Η πλήρης συνεργασία της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής με την Ελληνική Αστυνομία, μετέτρεψε σε θάλαμο αερίων το κέντρο της Αθήνας και οδήγησε σε άγριο κυνηγητό και τραυματισμούς των αντιφασιστών διαδηλωτών, καθώς και δεκάδες προσαγωγές. Η αντιφασιστική συγκέντρωση έγινε ο στόχος των (από κοινού επιτιθέμενων) αντρών των ΜΑΤ και των λοστοφόρων και μαχαιροβγαλτών της χιτλερικής συμμορίας. Οι είκοσι και πλέον ναζιστικές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, υπό την ανοχή, την ολιγωρία, τη συγκάλυψη της ελληνικής αστυνομίας, σήμερα κορυφώθηκαν και τέθηκαν υπό την αιγίδα της ΕΛΑΣ.
Αποτελεί πρόκληση η κοινή έφοδος αστυνομικών και νεοναζί φορτωμένων με τσεκούρια, στιλέτα, λοστούς, και πέτρες. Αποδεικνύεται ότι η εντολή της κυβέρνησης ήταν το ξέσπασμα ανεξέλεγκτων επεισοδίων και όχι η «διατήρηση της τάξης». Αν οι φυσικοί αυτουργοί των μαχαιρωμάτων είναι οι νεοναζί, ηθικός αυτουργός είναι η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ, η κυβέρνηση, αλλά και όλοι όσοι έχουν δώσει άσυλο και βήμα στα ακροδεξιά μπουμπούκια του ΛΑΟΣ - νυν ή πρώην - κολλητούς της Χρυσής Αυγής.
Η επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές εργαζόμενους της ΔΕΗ σήμερα, αλλά και το διαρκές κυνηγητό και τα επαναλαμβανόμενα όργια καταστολής σε κάθε εκδήλωση του φοιτητικού και του λαϊκού κινήματος, αποδεικνύουν ότι η ευθύνη είναι πολιτική και διαχρονική. Σήμερα η κυβέρνηση Καραμανλή και η δικαστική εξουσία απαγόρευσε προσχηματικά τη φασιστική σύναξη, στην ουσία όμως την προστάτεψε και την κάλυψε, ως παρακρατική εκδήλωση, ώστε να κυριαρχήσει το τηλεθέαμα των επεισοδίων και να αλλάξει η πολιτική ατζέντα.
Απαιτούμε να βγει εκτός νόμου η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Να σπάσει το μαύρο μέτωπο φασιστών – αστυνομίας. Να λογοδοτήσει η κυβέρνηση Καραμανλή


1 σχόλιο:

g10rt1n0s είπε...

Τι νόημα ακριβώς έχει να ζητάς απ' το αστικό κράτος να βγάλει εκτός νόμου το παρακράτος του; Αν νομιμοποιηθεί κάτι τέτοιο δε θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια και ενάντια στην αριστερά; Δηλαδή για παράδειγμα όπως καταδικάστηκε ο πλεύρης θα μπορούσε αύριο να καταδικαστεί κάποιος για "καλλιέργεια κοινωνικού-ταξικού μίσους", "κοινωνική ειρήνη", ή ακόμη ακόμη και "βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος" επειδή δεν παραδέχεται την αστική δημοκρατία κτλ.

Να θυμήσω ότι πριν απ' το αντικομμουνιστικό μνημόνιο οι υποκριτές της ΕΕ είχαν βγάλει μνημόνιο καταδίκης του ναζισμού...

Την ακροδεξιά και το παρακράτος θα την αντιμετωπίσει το ίδιο το κίνημα, όχι το κράτος που τους χρησιμοποιεί.

ένας νέος blogger :)
togulag.blogspot.com