Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

18 νεκροί στη Γάζα: Η ειρηνευτική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά...

Χτες το Ισραήλ προσέθεσε μια ακόμα αιματηρή σελίδα στη βίβλο της κρατικής τρομοκρατίας που συντάσσει εδώ και 60 χρόνια. Οι μπουλντόζες, τα τανκς και τα ελικόπτερα του στρατού κατοχής εισέβαλαν στη Γάζα αφήνοντας πίσω τους 18 νεκρούς και 50 τραυματίες. Πρόκειται για την πιο αιματοβαμμένη μέρα στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη από τον Ιούνιο του 2007.

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη Μπους, η σιωνιστική μηχανή του θανάτου δουλεύει στο μάξιμουμ. Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμιά αμφιβολία για το πού αποσκοπούσε αυτή η επίσκεψη:. Το Ισραήλ πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει απρόσκοπτα την πολιτική του τρόμου και της βαρβαρότητας.

Ο Σύλλογος Ιντιφάντα εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το νέο έγκλημα στη Γάζα. Θεωρούμε ότι η φερόμενη ως «διεθνής κοινότητα» είναι συνένοχη. Μόνο στήριγμα για τη αγωνιζόμενη Παλαιστίνη είναι η διεθνής αλληλεγγύη των εργαζόμενων και των κινημάτων αντίστασης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 19 Γενάρη στις 6:00 στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) ο Σύλλογος Ιντιφάντα οργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «1948-2008: εξήντα χρόνια προσφυγιάς για τους Παλαιστίνιους» Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Παλαιστίνιος βουλευτής του Ισραήλ Μοχάμεντ Μπάρακε.

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»

Αθήνα, 16/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: