Κυριακή 12 Αυγούστου 2007

Επιχείρηση "Αρετή" στην Ανάφη

Κοινότητα μονίμων παραθεριστών παραλίας Ρούκουνα
Ανάφη, Κυκλάδες, Ελλάδα, E.U.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τα Σώματα Ασφαλείας για τη συντονισμένη επιχείρηση απόβασης στο νησί της Ανάφης για τη σωτηρία των πολιτών-κατασκηνωτών-λουομένων, από τη μάστιγα των ναρκωτικών και όχι μόνο….

Προς το ελληνικό κράτος και πάσα δημόσια αρχή, όπου, αφού έχουν επιλύσει επιτυχημένα όλα τα υπόλοιπα ζητήματα (ομόλογα, παρακολουθήσεις, παιδεία, πανεπιστημιακό άσυλο, ασφαλιστικό, διεθνείς σχέσεις, ακτοπλοΐα-ναυάγια, πυρκαγιές κ.λ.π.) έστρεψε την προσοχή του σ’ αυτό το μικρό νησί – δώρο του Απόλλωνα στους Αργοναύτες – με την επιτυχή σε έκβαση επιχείρηση «Αρετή» της 10ης Αυγούστου 2007.

Πιο συγκεκριμένα:

Συντονισμένη «αντιτρομοκρατική» επιχείρηση, αποτελούμενη από την Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος), τη Δίωξη Ναρκωτικών και παρουσία εισαγγελικής αρχής (σαράντα τουλάχιστον ατόμων από ξηράς και θαλάσσης) διεξήγαγαν έρευνα, τόσο σε παραλίες και ταβέρνες, όσο και σε ιδιόκτητες κατοικίες.

Κατόρθωσαν, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και την αρμόζουσα γενναιότητα, να ακινητοποιήσουν λουόμενους, κατασκηνωτές και παραθεριστές επί δύο και πλέον ώρες, κάτω από τον καυτό ήλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, (μη επιτρέποντος χρήση οποιουδήποτε μέσου καταπολέμησης της ηλιακής ακτινοβολίας, που όλοι ξέρουμε πόσο επιβλαβής είναι).

Στο τέλος, η επιχείρηση έληξε επιτυχώς, με τη σύλληψη 8 με 10 ατόμων, λίαν επικινδύνων, που στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά περίπου 9 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, ενώ παρακρατήθηκαν και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανάφης τα δελτία ταυτότητας όλων των παρευρισκομένων «υπόπτων» της παραλίας. Κατ’ αυτό τον τρόπο, απηλλάγη η νήσος από τη μάστιγα-λαίλαπα-γάγγραινα-χίμαιρα των ναρκωτικών, την εκτεταμένη εκληματικότητα-παραβατικότητα που ευδοκιμεί στη νήσο μας, ως γνωστόν εδώ και χρόνια.

Όσον αφορά την ανωτέρω ποσότητα, αναλογούν 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ινδικής κάνναβης για κάθε ειδικά εκπαιδευμένο ένστολο όργανο της τάξης, που η ελληνική κοινωνία από το πενιχρό της περίσσευμα χρηματοδοτεί για την πλήρη εκπαίδευσή του. Άλλωστε, γιατί τους κρατάμε όλους αυτούς, Αύγουστο μήνα, εν υπηρεσία… Φανταζόμαστε ότι μετά το τέλος της οργανωμένης, επιτυχημένης και πολυέξοδης εκστρατείας, κλείνει πια το μεγάλο κεφάλαιο των ναρκωτικών στη χώρα μας και η μάστιγα της τοξικομανίας, αποτελεί πλέον παρελθόν!

Κλείνοντας, η Κοινότητα Ρούκουνα, απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις αρχές γιατί με τη συγκεκριμένη επιχείρηση τρομοκράτησης συνέβαλε στην περαιτέρω ανάπτυξη της συλλογικότητας και στην ενδυνάμωση της οικειότητας μεταξύ μας.

Έτσι λοιπόν, θα συνεχίσουμε να διεξάγουμε επιτυχημένα τον πόλεμο του lifestyle που μαίνεται τόσα χρόνια στις παραλίες αυτού του τόσο ταλαιπωρημένου τόπου (ντυμένοι-γυμνοί, ομπρέλες με σεζ λόνγκ εναντίον αρμυρικίων μετά παρεού, ντισκοτέκ εναντίον αυτοσχέδιων μουσικών-πανηγυριών κάτω από τα αστέρια, σλήπινγκ μπαγκ εναντίον τσιμεντένιων κτισμάτων, ουσία εναντίον ουσιών).

(Ακολουθούν ονοματεπώνυμα και υπογραφές μελών της Κοινότητας Ρούκουνα)


4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολύ καλό κείμενο. Όλη η επιχείρηση έγινε για να μη νομίζουμε ότι είναι όλοι σε άδειες.

thebigbip είπε...

STH MYKONO PINNOUNE KOKA

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

απαραδεκτο και σιχαμενο! απολυτα σιχαμενο!
balabala bambaluna

Ανώνυμος είπε...

egw stamatisa na pigainw ekei apo tote pou kanane ton dromo..xathike i apistefti mageia tou nisiou kai mpike i upertati malakia pou telika zimiwse kai to nisi oikonomika afou kaneis den ithele pia na paei me oxima se ena nisi 3 epi 2. anamnisi palia kai wraia: i prwini raki me ton kapetanio tis varkas pigenontas me stin xwra gia pswnia...klaps