Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Εκδήλωση για την "ανάπλαση" του Ελαιώνα (Αθήνα)

Η δημοτική κίνηση της Αθήνας «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» οργανώνει αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (πρώην Πιλοποιείο Πουλόπουλου, Ηρακλειδών 66, Θησείο) δημόσια εκδήλωση διαλόγου με θέμα:
“Η ανάπλαση του Ελαιώνα: περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις”

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα, όπως αυτά διαμορφώνονται υπό το βάρος των προωθούμενων σχεδιασμών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τις εμπορικές χρήσεις που το συνοδεύουν. Πως προσεγγίζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι δημοτικές παρατάξεις και οι φορείς των πολιτών το μέλλον του Ελαιώνα; Με ποιους τρόπους θα μπορούσε η περιοχή να αξιοποιηθεί προς όφελος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της δυτικής Αθήνας και του Πειραιά;
Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δήμου Αθηναίων και των γύρω Δήμων, των τοπικών φορέων της ευρύτερης περιοχής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του 3ου Διαμερίσματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια με τα σκουπίδια, τις παράγκες και τα καμμένα λάστιχα, ποια ποιότητα ζωής και ποια προστασία περιβάλλοντος καταγράφηκε; Μάλλον κάποιοι θέλουν αυξημένο τίμημα για τα οικοπεδάκια τους - κι αν υπάρχουν συμβόλαια!