Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Τέλη Ιούνη το Κοινωνικό Φόρουμ των Αμερικών

Από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 20007 θα πραγματοποιηθεί στην Ατλάντα το Πρώτο Κοινωνικό Φόρουμ Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο οργανώνεται από ένα ευρύ φάσμα ομάδων και συλλογικοτήτων της χώρας.
Σήμερα που ο κόσμος βιώνει τις πιό άγριες συνέπειες της ιμπεριαλιστικής ηγεμονίας των ΗΠΑ, των νεοφιλελεύθερων και μιλιταριστικών τους σχεδίων, το γεγονός είναι ύψιστης κοινωνικής και γεωπολιτικής σημασίας.
Πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα Φόρουμ ιδιαίτερα σημαντικό για ολόκληρη την ήπειρο αλλά και τον κόσμο, ότι το μήνυμα και τα αποτελέσματά του μπορούν να λειτουργήσουν αποφασιστικά στο πλαίσιο των αλλάγών που, από διάφορους χώρους, προωθούνται, με κοινό στόχο την οικοδόμηση ενός Άλλου Κόσμου.
Για τον ίδιο λόγο πιστεύουμε πως είναι απαραίτητη η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή για να βρεθούμε δίπλα σ΄ αυτή την εξαιρετική προσπάθεια αντίστασης που προωθούν βορειοαμερικάνικες οργανώσεις.
Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε στο 1ο Κοινωνικό Φόρουμ των Ηνωμένων Πολιτειών και μακάρι να είχατε την δυνατότητα να οργανώσετε κάποιες δραστηριότητες και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα.
Πληροφορίες, εγγραφές www.ussocialforum. org (Αυτό το link δε με έβγαλε πουθενά. Ίσως να εννοούν αυτό: http://www.ussf2007.org/)

Με αλληλέγγυους χαιρετισμούς
Συμβούλιο του FSA (Κοινωνικό Φόρουμ των Αμερικών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: