Παρασκευή 9 Μαρτίου 2007

Διαδήλωση ενάντια στην καταστολή



Όλοι και όλες σήμερα στις 6 μ.μ. στην Αθήνα στη διαδήλωση ενάντια στην πρωτοφανή καταστολή που δέχτηκε εχθές το Πανελλαδικό - Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο. Καλούν το Συντονιστικό των Φοιτητικών καταλήψεων, οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ Ποσδεπ και άλλοι φορείς και οργανώσεις.

Εκτός από τις χθεσινές καταγγελίες ψήφισμα εξέδωσε και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" στο οποίο μεταφέρθηκαν οι περισσότεροι από τους τραυματίες.
Ακόμα επειδή ακούστηκε ότι θα ζητηθούν από τα κανάλια τα βίντεο των ειδήσεων δείτε αυτή την ανακοίνωση που βρήκα στο indy.gr από την ΕΤΙΤΑ (etita.gr) Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης:


09-03-2007
Κοινοποίηση:
Yπουργείο Δικαιοσύνης, Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας
Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Ε.Σ.Η.Ε.Α., Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.
Κοινοβουλευτικές Ομάδες: Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κ.Κ.Ε., ΣΥΝ
Καταγγέλλουμε τις μηχανορραφίες της Κυβέρνησης να ζητήσει το υλικό των επεισοδίων, βάζοντας τον Εισαγγελέα μπροστά. Η Κυβέρνηση και ο Εισαγγελέας πρέπει να γνωρίζουν ότι το οπτικό υλικό των επεισοδίων είναι περιουσία των Τηλεοπτικών Σταθμών και πνευματική ιδιοκτησία των Εικονοληπτών. Οι Εικονολήπτες εργάζονται μόνο για την ενημέρωση των Ελλήνων Πολιτών, καταγράφοντας τα πραγματικά γεγονότα σαν παρατηρητές και όχι σαν «πιόνια» της Αστυνομίας και της Κυβέρνησης. Δεν δίνουμε σε κανένα μηχανισμό ελέγχου και εξουσίας, την συγκατάθεσή μας, να ελέγξει τον κόπο μας και να δικαιολογήσει την κοινωνική και πολιτική της ανεπάρκεια. Καλούμε όλους τους Διευθυντές των Τηλεοπτικών Σταθμών να μην προβούν σε αυτή την ενέργεια.

2 σχόλια:

Lorelei Am Rhein είπε...

Η εκμετάλλευση της βίας έχει φτάσει
στο απροχώρητο!
Κι ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει τι παιχνίδια παίζονται!

Ανώνυμος είπε...

Πως μου είχε ξεφύγει το blog σου!
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η καταγγελία κατά της ρουφιανιάς των ΜΜΕ.