Κυριακή 4 Μαρτίου 2007

Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους

Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Πρωτοβουλίας για το Άρθρο 16

Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους
Ο νόμος δεν θα περάσει
Όλες και όλοι στην Αθήνα την Πέμπτη

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το μεγαλειώδες κίνημα για την δημόσια παιδεία και όσο νωρίτερα το καταλάβει η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας, τόσο το καλύτερο. Μετά το όργιο καταστολής στην πορεία της 1 Μάρτη θα βρεθούμε ξανά στους δρόμους της Αθήνας, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και πανεπιστημιακοί μαζί με κάθε πολίτη από κάθε γωνιά της Ελλάδας που αγωνίζεται για το στοιχειώδες δικαίωμα στην δημόσια εκπαίδευση, με κάθε πολίτη που αγωνιά για την δημοκρατία.

Η Πανελλαδική Πρωτοβουλία για το Άρθρο 16 καλεί την Γ.Σ.Ε.Ε. και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ αλλά και κάθε σωματείο στην κήρυξη 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 8 Μάρτη και στην μαζική συμμετοχή, μαζί με την γενιά του άρθρου 16, μαζί με όλες και όλους εμάς, στο πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12μμ, στα Προπύλαια.

Νικήσαμε το Μάιο, νικήσαμε το Φλεβάρη και θα συνεχίσουμε να νικάμε. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο νόμος πλαίσιο θα ανατραπεί.

Δείτε και το Δελτίο Τύπου της Πρωτοβουλίας για το Άρθρο 16 σχετικά με το "θρίαμβο των δυνάμεων του αγώνα στο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ"
Διαβάστε ακόμα στη σημερινή "Αυγή": Και δημοσιογράφοι στο πλευρό των φοιτητών και των πανεπιστημιακών καθηγητών

Δεν υπάρχουν σχόλια: