Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2007

Στις 10 Γενάρη όλοι και όλες στους δρόμους!







Συνέλευση Χανίων

Το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ καλεί γονείς και μαθητές, δάσκαλους, καθηγητές και φοιτητές, κάθε προοδευτικό πολίτη της χώρας, να δυναμώσει με τη συμμετοχή και τη δράση του το κίνημα υπεράσπισης της δημόσιας δωρεάν Παιδείας.
Με την αναθεώρηση του άρθρου 16 η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της επιχειρούν τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, την ολοκληρωτική παράδοση της Παιδείας στις ορέξεις της αγοράς. Με την κοινή και μαζική μας δράση ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Σε όλη τη χώρα επιτροπές και πρωτοβουλίες πολιτών εργάζονται για να γίνει η 10η Γενάρη μέρα δράσης ενάντια στην επιχειρούμενη αναθεώρηση του άρθρου 16. Στις 10 Γενάρη πρέπει να βρεθούμε όλοι και όλες στους δρόμους στα συλλαλητήρια που οργανώνονται σε δεκάδες πόλεις.
Το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ στηρίζει την Πανελλαδική Πρωτοβουλία για το Άρθρο 16. Η Πρωτοβουλία αυτή συγκροτήθηκε από ανθρώπους της εκπαίδευσης, των κινημάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο να μην υπερψηφιστεί η επιχειρούμενη αναθεώρηση. Στην ιστοσελίδα της www.arthro16.gr γίνεται - με επιτυχία ως τώρα - συλλογή υπογραφών εκφράζοντας και με τον τρόπο αυτό την αντίθεση πολιτών, φορέων και κινήσεων στην αντιδραστική αναθεώρηση του άρθρου 16.
Στα Χανιά, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Αγοράς.
Στις 10 Γενάρη πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους της αντίστασης και της ελπίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: