Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Μετά από αυτό ο Καρατζαφέρης είπε να μη μιλήσει...

Σ. Νικηφοράκης (βουλευτής Χανίων της ΝΔ) στην συνεδρίαση της βουλής για τον προϋπολογισμό:

"... Και ξαφνικά θεοποιούμε και αγιοποιούμε τους δεκαπεντάρηδες και δεκαεξάρηδες. Μεγαλύτερη πολιτική και πιο επικίνδυνη παπαρδέλα από αυτή τη στάση δεν υπάρχει. Ο δεκαπεντάρης και δεκαεξάρης είναι δεκαπεντάρης και δεκαεξάρης. Δεν είναι τίποτα λιγότερο, δεν είναι τίποτα παραπάνω" "... Ξεχνάμε ένα κρίσιμο παράγοντα.: ότι σε ηλικία δεκαπέντε και δεκαέξι ετών τα πιο βάρβαρα, τα πιο αιμοσταγή καθεστώτα που γνώρισε η ανθρωπότητα επένδυσαν πολιτικά και ιδεολογικά. Μην ξεχνάτε οι καλύτεροι πελάτες, η κρίσιμη μάζα του Γκέμπελς ήταν οι δεκαπεντάρηδες και δεκαεξάρηδες της Γερμανίας. Θα κλείσω, κύριοι συνάδελφοι, για να μη μιλήσω και να μη θυμηθώ την πολιτιστική επανάσταση του Μάο που έδιναν τα παιδιά τους γονείς τους ως αντιδραστικούς. Για να μη θυμίσω που στράτευε ο Μουσολίνι τη νεολαία και γέμιζε τις πλατείες".

Μετά από αυτό ο Καρατζαφέρης σκέφτηκε να μη μιλήσει αλλά καθώς ο "σύντροφος της ΝΔ" δεν είχε προλάβει λόγω χρόνου να κάνει "πρακτικές προτάσεις" είπε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα: "... Να γίνει η κουκούλα ιδιώνυμο αδίκημα"

ΥΓ1: Και χωρίς ιδιώνυμο μια χαρά τα καταφέρνουν. Παραπέμπουν τους συλληφθέντες με τον τρομονόμο (!)
ΥΓ2: Πληροφορίες που αναφέρουν εργασίες ανακαίνισης στη Μακρόνησο, τη Γυάρο και το Τρίκερι, ελέγχονται ως φήμες που διαρέουν αριστεροί προβοκάτορες, για να πλήξουν το κύρος της κυβέρνησης της ΝΔ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστη επισημανση,για οσους αγνοουν και θεωρουν 'αλλους' φασιστες,οπως τους αποκαλουν.Και προσθετω,οτι την Γυαρο και την Μακρονησο,τις δημιουργησε ο Γ.Παπανδρεου,για οσους παλι δεν γνωριζουν η σιωπουν.