Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Να πληρώσουν!


Η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.
Εκτός από ληστές είναι και δολοφόνοι!


Ένας νεκρός 15χρονος μαθητής, μετά από φραστικό επεισόδιο μικρής ομάδας νεαρών με πλήρωμα περιπολικού. Ένας ειδικός φρουρός που πυροβολεί εν ψυχρώ στην καρδιά ένα ανήλικο παιδί. Το επεισόδιο καθαρό και με δεκάδες μάρτυρες. Πυροβολεί για να σκοτώσει, όχι για να εκφοβίσει ή να «αμυνθεί».

Συντονισμένα τα κανάλια, από τη μια παραπληροφορούν για το επεισόδιο, δήθεν πως οι μπάτσοι δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ και καδρόνια, κι από την άλλη κλαίνε τις κατεστραμμένες «περιουσίες» στο κέντρο της Αθήνας. Προσπαθούν να καλύψουν τον δολοφόνο και την αστυνομία πίσω από δήθεν επεισόδια και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Κι όσο τα ΜΜΕ χορεύουν στον σκοπό της εξουσίας, η αλυσίδα μεγαλώνει. Ένας ακόμα φόνος: Κουμής, Κανελοπούλου, Καλτεζάς, Τεμπονέρας, Μετά τον θείο Κώστα Καραμανλή και τον πατέρα Ανδρέα Παπανδρέου, μετά τον πατέρα της Ντόρας, ήρθε και η σειρά του ανιψιού Κώστα Καραμανλή να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Με μπλε ή πράσινους προϊστάμενους, διαχρονικοί και ανεξέλεγκτοι, οι μπάτσοι χτυπούν εργαζόμενους και νεολαίους στις διαδηλώσεις τους και μένουν ατιμώρητοι, όπως στο περιστατικό της «ζαρντινιέρας», στήνουν σκευωρίες όπως εκείνη του παιδιού με τα «πράσινα παπούτσια», πυροβολούν δήθεν «ύποπτους» επειδή δεν σταμάτησαν σε αστυνομικά μπλόκα όπως ο Ηρακλής Μαραγκάκης.

Δυστυχώς αυτή τη φορά Τζαβέλα και Μεσολογγίου δεν υπήρχε καμιά «κακόβουλη ζαρντινιέρα». Υπήρχαν οι 3 σφαίρες του ειδικού φρουρού. Και πίσω του κρυμμένοι οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που όπλισαν το χέρι του, οι μόνοι πολιτικοί υπεύθυνοι.

Ο Παυλόπουλος με το Χηνοφώτη παραιτούνται μαϊμουδένια μήπως και αποφορτίσουν το κλίμα, και ω! του θαύματος ο Καραμανλής δεν δέχεται τις παραιτήσεις τους. Άρα αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη και τους στηρίζει.

Τότε να ΦΥΓΕΙΣ ρε!
Κι εσύ κι η συμμορία σου!
Να φύγει τώρα η κυβέρνηση των δολοφόνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: