Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Συνάντηση συντονισμού για τα προβλήματα του παραλιακού μετώπου

Πρόσκληση προς όλους τους πολίτες και φορείς απευθύνει ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, για να συζητήσουν σχετικά με τα προβλήματα του παραλιακού μετώπου και την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί με τις κινητοποιήσεις και αντιδράσεις που αναπτύσσονται τις τελευταίες μέρες.

Η συνάντηση θα γίνει Πέμπτη 24 Μαΐου στις 8.00μ.μ στο δημαρχείο Ελληνικού.


Στην πρόσκληση ο δήμαρχος αναφέρει ότι «δίνουμε και εμείς τη μάχη μας με σκοπό να συμβάλλουμε στην ένταση, μαζικοποίηση και τον συντονισμό του αγώνα, έτσι ώστε να έχουμε νίκες στην υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην παραλία και τη θάλασσα».

Ο δήμαρχος Ελληνικού έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 18 Μάη ζητώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του δήμου για παραλία ελεύθερη για όλους τους πολίτες. Περισσότερα για την παραλία του Ελληνικού και στο indy.gr

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο Δήμαρχο Ελληνικού, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 18/5.
Ο αγώνας των κατοίκων του Ελληνικού αποτελεί σημαντικό παράδειγμα για την Αριστερά αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία. Οι κάτοικοι, με επικεφαλής το δήμαρχο Χρ. Κορτζίδη, τολμούν και αγωνίζονται ενάντια σε ένα πολυπλόκαμο σύστημα μεγάλων συμφερόντων και τα βάζουν με τα κυκλώματα της νύχτας.
Ο Χρ. Κορτζίδης με τη στάση του δείχνει τι σημαίνει αγωνιστής δήμαρχος. Αποτελεί συνέχεια των καλύτερων παραδόσεων αγώνα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης αλλά και έμπρακτο παράδειγμα, που θα μπορούσε να ακολουθηθεί σε πολλές περιπτώσεις για την διεκδίκηση των λαϊκών αιτημάτων. Με τη στάση του δημιουργεί ένα μεγάλο κίνημα συμπαράστασης των προοδευτικών πολιτών και φορέων σε όλη την Ελλάδα.
Η ΚΟΕ βρίσκεται δίπλα στο δήμαρχο και στους κατοίκους του Ελληνικού. Απαιτεί από την κυβέρνηση να πάψει να κωφεύει και να πάρει άμεσα θέση υπέρ των αιτημάτων και αποφάσεων των πολιτών και του δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού.

Ο αγώνας των κατοίκων του Δήμου Ελληνικού είναι αγώνας όλων μας
Καμιά ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των δημόσιων χώρων
Ανυποχώρητος αγώνας για να αποδοθούν στο λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια: