Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007

Το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών μεγαλώνει..

Μεγαλώνει σε ηλικία, δράση, εμβέλεια στους μετανάστες και την τοπική κοινωνία.
Ο χώρος που μέχρι τώρα χρησιμοποιεί είναι πλέον πολύ μικρός και ασφυκτιά μπροστά στις δραστηριότητες αλλά και τις διαθέσεις των φίλων του.
Προχωράμε στην μετεγκατάσταση σε ένα χώρο μεγαλύτερο, πιο πρακτικό και λειτουργικό, που όμως θα είναι στην ίδια γειτονιά και θα εχει τα ιδια χαρακτηριστικά.
Για άλλη μια φορά νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε στην κοινωνία, στους ανθρώπους που στον ένα ή τον άλλο βαθμό, αγκάλλιασαν την ύπαρξη και τη δράση του Στεκιού τα 2 πρώτα χρόνια της λειτουργίας του. Αυτή τη φορά έχουμε την αίσθηση ότι η βοήθεια αυτή θα είναι καθοριστική για την επιτυχία ενός τόσο φιλόδοξου βήματος.
Τίς επόμενες μέρες θα απευθυνθούμε σε φορείς, συλλόγους, ομάδες ανθρώπων που συμμετέχουν στη δράση του Στεκιού, είτε αναγνωρίζουν κάτι από τον εαυτό τους σ' αυτήν, διαδίδοντας έτσι και την οικονομική καμπάνια που ξεκινάμε για την μετεγκατάσταση.
Επί του παρόντος και για τον ίδιο σκοπό , σας καλούμε όλους
*** στη γιορτή οικονομικής ενίσχυσης για την μετεγκατάσταση, υπό τον ήχο των ΧΑΛΙΚΟΥΤΙ ΜΠΑΝΤ, την Παρασκευή 23 Μαρτίου το βράδυ στο Στέκι , και
*** στο ΑΝΤΙ-ΤΑΛΩΣ ΙΙ πάρτυ, στην κατάληψη Παπαδόπετρου , το Σάββατο 24 Μαρτίου το βράδυ, με all time classics μουσική και προβολή ...έκπληξη.


Χανιά 22-3-2007
Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: